CORELAB UK


Core Labs UK este un iniţiator al inovaţiei în domeniul suplimentelor alimentare - oferindu-vă super alimente, produse dietetice şi vitamine. Prin intermediul filialiei companiei noastre, am devenit o companie farmaceutică Engleză şi internaţională, adaptată la nevoile oamenilor moderni şi axată pe viitor.

Sănătatea este cel mai de preţ bun al nostru. Cu toţii suntem conştienţi de acest lucru, fiindcă din ce în ce mai mulţi oameni aleg să ducă un stil de viaţă sănătos care să includă o nutriţie de calitate, stres minim şi, mai presus de toate, un mod de viaţă mai sănătos. Cu toate acestea, din cauza vieţii care are un ritm foarte rapid de desfăşurare, aceste obiceiuri sunt greu de realizat, motiv pentru care Core Labs UK caută să aducă sănătate şi o mai bună calitate a vieţii pentru toată lumea.

În acest scop, noi dezvoltăm, producem şi comercializam suplimente alimentare eficiente, sigure şi de cea mai bună calitate, pe baza unor inovaţii la nivel mondial, menite să reducă greutatea corporală, să ardă grăsimile şi să păstreze supleţea.

Toate produsele Core Labs UK conţin ingrediente active, dovedite ştiinţific, din cele mai bune surse din lume. Produsele sunt fabricate în conformitate cu standarde ridicate GMP, HACCP, QA Internaţional, IsoqarUkas, fiind testate în laboratoare acreditate. Avem o viziune pe care o împărtăşim clienţilor noştri, deoarece produsele Core Labs se adresează în mod activ consecinţelor unui stil de viaţă nesănătos.

Valorile noastre fundamentale:

  • ne concentrăm asupra clienţilor şi a nevoilor acestora,
  • satisfacţia şi încrederea clienţilor,
  • unicitatea şi eficacitatea durabilă a produsului,
  • responsabilitatea socială şi respectul reciproc,
  • să oferim întotdeauna produse de calitate superioară.

Dorim să contribuim la menţinerea şi îmbunătăţirea stilului de viaţă sănătos într-un mod simplu şi rapid prin intermediul produselor noastre. Produsul COMPLEX PGC500 este cel mai bine vândut produs al nostru, acesta fiind utilizat cu succes de peste 4 milioane de bărbaţi şi femei din întreaga lume.

CoreLab UK

Michael Smith, Doctor în Medicină,
MD, Director executiv al Core Labs UK

Adress:
Units B3, 2
Industrial Park,
Howe Moss Drive,Dyce,
Aberdeen, AB21 0GL
United Kingdom