Prin plasarea comenzii prin intermediul acestui site, eşti de acord să respecţi şi înţelegi care sunt termenii de utilizare. Te rugăm să citeşti cu atenţie aceşti termeni înainte de a plasa comanda.

 1. PRODUSELE

COMPLEXUL PGC500™ este un produs pentru reglarea greutăţii corporale. Este un supliment alimentar natural 100% care are o calitate certificată şi este realizat în conformitate cu toate standardele.

 1. PREŢURI ŞI PROMOŢII

Toate preţurile de pe site sunt finale. Livrarea produsului se face de către serviciul de livrare. Preţurile produselor pot fi modificate fără o notificare prealabilă. Cumpărătorilor li se va percepe preţul produsului care era valabil la momentul cumpărării.

III. COMENZILE

Comenzile sunt primite exclusiv online, prin completarea formularului de comandă de pe pagina de comandă. Toate câmpurile trebuie completate.

 1. LIVRAREA

Comenzile vor fi livrate în termen de 2-3 zile lucrătoare de la data cumpărării. Insulele şi aşezările din afara oraşelor pot aştepta mai mult pentru a se efectua livrarea. Dacă produsele comandate nu sunt în stoc, cumpărătorul va fi anunţat. Nu vom fi traşi la răspundere pentru întârzierea sau neîndeplinirea obligaţiilor noastre, dacă acestea sunt rezultatul unor evenimente sau circumstanţe care nu sunt sub controlul nostru, în limite rezonabile.

 1. RAMBURSĂRILE ŞI RECLAMAŢIILE

Clienţii noştri beneficiază de toate drepturile enumerate în Legea privind protecţia consumatorilor. Solicitările de înlocuire a cererilor de rambursare pot fi trimise la adresa de e-mail contact@centar-ljekarne-zagreb.com. Solicitarea trebuie să conţină: Numele, prenumele, adresa, data achiziţiei şi motivul detaliat al returnării, altfel solicitarea nu va fi luată în considerare. Termenul limită pentru răspunsul la solicitare este de 15 zile. Ne rezervăm dreptul de a refuza cererea dacă estimăm că motivele invocate sunt nerezonabile.

 1. ÎNLOCUIRILE

Cumpărătorul are dreptul la înlocuirea produsului / produselor achiziţionate în termen de 14 zile, cu condiţia ca produsul / produsele achiziţionate să nu fie utilizat/e, deschis/e sau deteriorat/e. În acest caz, clientul va suporta toate costurile de expediere şi eventualele diferenţe de preţ între produsul nou şi cel vechi.

VII. DREPTUL LA REZILIEREA UNILATERALĂ A CONTRACTULUI

Cumpărătorul poate rezilia unilateral contractul în termen de 14 zile fără a oferi o motivaţie.

Cumpărătorul nu are dreptul la rezilierea unilaterală a contractului:

 • dacă obiectul contractului sunt mărfuri sigilate care, din motive de sănătate sau de igienă, nu sunt adecvate pentru returnare, dacă au fost deschise după livrare,
 • dacă obiectul contractului sunt bunuri care, prin natura lor, sunt amestecate în mod inseparabil cu alte lucruri după livrare,
 • dacă obiectul contractului este bunuri uşor perisabile sau mărfuri cu durată scurtă de viaţă

Pentru ca un cumpărător să îşi poată exercita dreptul de reziliere unilaterală a contractului, acesta trebuie să ne comunice decizia privind rezilierea unilaterală a contractului înainte de expirarea contractului şi printr-o declaraţie expresă, expediată prin poştă sau prin e-mail, în care vor fi specificaate numele său, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail. Îţi vom trimite, fără întârziere, confirmarea primirii notificării tale de denunţare a contractului unilateral printr-un e-mail.

Termenul de reziliere unilaterală a contractului de 14 zile începe de la data livrării bunurilor care fac obiectul contractului şi care au fost expediate cumpărătorului sau unei terţe părţi desemnate de cumpărător (şi care nu este transportatorul). În cazul în care cumpărătorul renunţă unilateral la acest contract, UL are obligaţia de a restitui fără întârziere sumele primite, inclusiv costurile de transport, dar nu mai târziu de 30 de zile de la data returnării bunurilor UL. Rambursarea banilor va fi executată astfel încât suma să fie plătită în contul curent al cumpărătorului.

Cumpărătorul este obligat să livreze sau să trimită bunurile (la adresa unde urmează a fi trimise) fără întârzieri nejustificate şi în orice caz nu mai târziu de 14 zile de la data la care Cumpărătorul şi-a prezentat decizia privind încetarea unilaterală a contractului.

Costurile directe de returnare a bunurilor vor fi suportate de către cumpărător.

Cumpărătorul este răspunzător pentru orice deteriorare a bunurilor care rezultă din manipularea bunurilor, cu excepţia celor pentru care a fost necesară stabilirea naturii cazuei, caracteristicilor şi funcţionalităţii bunurilor.

VIII. RĂSPUNDERILE VÂNZĂTORULUI

 • Respectarea cu stricteţe a Legii privind protecţia datelor cu caracter personal.
 • Protejarea informaţiilor personale ale clienţilor.
 • Livrarea produsele comandate în intervalul de timp convenit, la adresa indicată.

 

 1. DREPTURILE VÂNZĂTORULUI

Ne rezervăm dreptul de a nu livra produsele ordonate dacă adresa indicată este invalida sau inexistentă.

Nu suntem responsabili pentru informaţiile furnizate de către producătorul produsului.

 1. RĂSPUNDERILE CUMPĂRĂTORULUI

Indicarea exactă a numărului de telefon, adresei de e-mail şi a adresei de livrare.

Plata preţului produselor comandate.

Să fie disponibil sau să aibă un reprezentant disponibil în momentul livrării.

Să nu plaseze comenzi false.

Să nu plaseze recenzii false despre produse sau alte informaţii false.

 

 1. DREPTURILE CUMPĂRĂTORULUI

Cumpărătorul are dreptul să primească bunurile comandate în perioada de timp convenită.

Cumpărătorul are dreptul de a renunţa la bunurile comandate în termen de 7 zile lucrătoare, în conformitate cu Legea privind protecţia consumatorului.

 

XII. MODIFICĂRI ALE UTILIZĂRII TERMENILOR

Ne rezervăm dreptul de a modifica aceşti Termeni de utilizare în orice moment, cu condiţia ca aceste modificări să nu afecteze Termenii şi condiţiile de utilizare pe care clientul le-a convenit la momentul comenzii. Te rugăm să consulţi periodic dacă au apărut modificări în secţiunea site-ului unde se află Termenii de Utilizare.